Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Další ročník soutěže Look Bella odstartuje sérií castingů. Finálový večer se vrací do Prahy

Už pošestnácté startují celorepublikové castingy soutěže Miss & Mr. Look Bella. Tato soutěž krásy se od podobných odlišuje tím, že dveře do světa modelingu otvírá jak dívkám, tak i mladým mužům. Termíny castingů oznámili pořadatelé na tiskové konferenci v prostorách restaurace Manú Praga.

O co se soutěží?
Zisk titulů v soutěži Miss & Mr. Look Bella přináší možnost procestovat svět. Miss Look Bella 2018, Terezie Jastrzembská, se hned po svém vítězství podívala s oficiálním fotografem soutěže Arthurem Koffem na prestižní Paris Fashion Week. Dívky a mladí mužové mají úžasnou možnost reprezentovat, jak soutěž samotnou, tak pořádající agenturu Prestige Models a samozřejmě hlavně Českou republiku na různých světových soutěžích krásy. Agentura Prestige Models je totiž držitelem pěti licencí světových soutěží, kam své modelky a modely vysílá. Aktuálně získala agentura také licenci na prestižní soutěž mužské krásy Manhunt International, kam poletí již nový vítěz Mister Look Bella 2019. Úspěšní kandidáti se tak mohou těšit na životní zážitky na druhé straně zeměkoule. Soutěže se konají od Soulu, před Bangkok, Kuala Lumpur, až po Filipíny.

Castingy soutěže, kam se mohou hlásit dívky ve věku 15-25 a mladí muži 17-25, proběhnou během měsíce října v krajských městech celé České republiky. Sérii castingů odstartuje 10.října pražský casting, který se uskuteční v OC Nový Smíchov. Ti nejlepší z castingů se začátkem listopadu zúčastní semifinále, kde bude vybráno 18 finalistů - 12 dívek a 6 mladých mužů. O vítězi z této osmnáctky se rozhodne již 30. listopadu během velkolepé fashion show a finálového večera v pražském Klementinu. Finálový večer se tak vrací do hlavního města.

Úterní tiskovou konferenci doplnila fashion show rafinovaných modelů módní návrhářky Yvony Leitner, obleků Ceremoni a také sexy plavek Neonky by Nela Slováková. Všechny modely představili vítězové předchozích ročníků.

Během defilé přehlídky byla představena také překrásná korunka pro další Miss Look Bella. Ta letošní je barevně laděna do jemných růžových tónů a je v historii soutěže korunkou s největším počtem kamenů, které ji zdobí. Je jich více než 500. Již po páté korunky pro vítězky a ozdobné jehly do klopy pro vítěze připravil designér šperků a bižuterie Roman Matouš, jehož výrobky jsou známé pod značkou Roman Matouš Jewelry & Bijoux.

Termíny castingů 16. ročníku:

10. října - Praha (OC Nový Smíchov)
11. října - Plzeň (OC Plzeň Plaza)
12. října - České Budějovice (OC IGY)
15. října - Liberec (hotel PYTLOUN)
16. října - Ústí nad Labem (hotel Větruše)
17. října -  Zlín (OC Centro Zlín)
18. října - Olomouc (OC Šantovka)
24. října - Ostrava (OC Forum Nová Karolína)
25. října - Brno (OC Olympia)

Foto Jan Luxík

Štítky Praha, casting, soutěž, krása, Look Bella, Manú Praga, Česko, Paris Fashion Week, restaurace, Plzeň, Zlín, Smíchov, soutěž krásy, tisková konference, Filipíny

FOTO: Další ročník soutěže Look Bella odstartuje sérií castingů. Finálový večer se vrací do Prahy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.