Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Arch Enemy, Amon Amarth, Powerwolf… Metalfest Open Air vsadil na ověřená jména a hlásí: Vyprodáno!

Na konci května zažije Plzeň invazi metalových fanoušků ze všech možný koutů Evropy. V pátek 31. května odstartuje na Lochotíně tradiční třídenní Metalfest Open Air a už nyní je jisté, že atmosféra bude opět elektrizující. Je vyprodáno, a tak kapely mohou počítat s maximální možnou podporou.

Roli headlinerů letos plní vikingové Amon Amarth, kteří mají čerstvě venku novou řadovku, divocí Arch Enemy s Alissou While-Gluz v čele a u nás nesmírně populární Powerwolf. Pozornost bude směřovat i na Dee Snidera, což není nikdo jiný než frontman legendárních Twisted Sister. Čtyřiašedesátiletá ikona se do důchodu v žádném případě nechystá, naopak fanouškům naservírovala tvrdou sólovku For The Love Of Metal, s jejíž repertoárem se na plzeňském festivalu bezesporu neztratí.

Melodiky jistě potěší speedoví veteráni Stratovarius, heavymetaloví Hammerfall, kteří se kdysi s dalšími souputníky postarali o comeback polomrtvého žánru, nebo helsinští vampýři The 69 Eyes.

Organizátoři myslí i na fanoušky tvrdších metalových subžánrů, proto vedle Amon Amarth a Arch Enemy zaburácí například Cradle Of Filth, Death Angel nebo Amorphis. Co jméno, to pojem!

Tak v Plzni na viděnou!

Autoři | Foto Metalfest

Štítky Plzeň, hudba, kultura, metal, Metalfest, Metalfest Open Air, Arch Enemy, Amon, Evropa, Lochotín, hudební skupina, The 69 Eyes, Cradle of Filth, Death Angel

Arch Enemy, Amon Amarth, Powerwolf… Metalfest Open Air vsadil na ověřená jména a hlásí: Vyprodáno!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.