Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Za poslední tři dny byly na záchytku v Plzni odvezeny čtyři podnapilé osoby

Za poslední tři dny byly na záchytku v Plzni odvezeny strážníky městské policie čtyři podnapilé osoby. Ve všech případech byli převezeni k vystřízlivění muži. U dvou z nich se nepodařilo zjistit hladinu alkoholu v dechu, jelikož se nebyli schopni podrobit pro svoji opilost dechové zkoušce.

První z nich absolvoval cestu do plzeňské protialkoholní záchytné stanice v pátek po půl desáté večer. Ulehl a usnul na chodníku v Plzni na Americké ulici u památníku „Díky Ameriko“. Strážníci mu museli pomoct na nohy a přidržet ho, aby si pádem nezpůsobil nějaké zranění. Při orientační dechové zkoušce se naměřená hodnota zastavila na 2,43 promile.

O den později převezli k vystřízlivění z Radčické ulice 62letého muže ze severního Plzeňska. U něj se test na přítomnost alkoholu v dechu nezdařilo provést.

Další podnapilý muž byl spatřen v neděli dopoledne v centru města. Popíjel se svým známým a nakonec usnul na zemi. Vzhledem ke značné intoxikaci alkoholem byl 25letý cizinec také převezen k vystřízlivění.

Posledním zákazníkem protialkoholní záchytné stanice se stal těsně před půlnocí 40letý muž. Když ho strážníci našli značně opilého v Plzni na Americké, dali mu dýchnout. Přístroj na měření hladiny alkoholu v dechu ukázal alarmující hodnotu 3,90 promile. 

Foto MP Plzeň

Štítky Plzeň, alkohol, záchytka, městská policie, Amerika, Plzeňský kraj

Za poslední tři dny byly na záchytku v Plzni odvezeny čtyři podnapilé osoby  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.