Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kanec způsobil stotisícovou škodu. Na Plzeňsku zapříčinil střet dvou aut

Střet s divočákem vyšel majitele dvou osobních automobilů na sto tisíc korun. Prase vběhlo projíždějícímu automobilu do cesty mezi obcemi Březí a Draženov. Řidič Mitsubishi už střetu nedokázal zabránit. Po nárazu byl vůz odmrštěn na projíždějící automobil Kia, který jel v opačném směru.

„Vozidlo Mitsubishi bylo odraženo do pravého silničního příkopu, kde skončilo na střeše, a vozidlo Kia havarovalo v levém silničním příkopu,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Brožová.

Dechová zkouška na alkohol byla u obou řidičů negativní. Škoda na obou vozidlech je předběžně vyčíslena na 100 tisíc korun.

Policie na místo nehody přivolala myslivce, který si uhynulého divočáka převzal. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Foto Policie ČR

Štítky Březí, nehoda, kanec, Policie ČR, Plzeňský kraj, Kia, Mitsubishi Motors, Draženov, Březí u Týna nad Vltavou, divoké prase, Domažlice

Kanec způsobil stotisícovou škodu. Na Plzeňsku zapříčinil střet dvou aut  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.