Počasí dnes13 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Za první čtyři prázdninové dny bylo na záchytku odvezeno pět podnapilých osob

Za první čtyři prázdninové dny bylo na protialkoholní záchytnou stanici odvezeno strážníky pět podnapilých osob. Své prvenství v červenci má jednasedmdesátiletý Plzeňan, který v pondělí před čtrnáctou hodinou polehával na zastávce MHD na Americké třídě. Muž nebyl příliš schopný mluvit, ale s orientační dechovou zkoušku nesouhlasil.

Dalším „zákazníkem“ záchytné stanice byl téhož dne pětapadesátiletý cizinec, který nadýchal 3,86 promile alkoholu v dechu. Po sedmnácté hodině byl převezen k vystřízlivění z Vejprnické ulice.

V úterý před jedenáctou hodinou dopolední si před řeznictvím na Klatovské třídě ustlal třiačtyřicetiletý muž. Po probuzení hlídkou se s obtížemi postavil na nohy, ale nebyl schopen chůze.

Další podnapilý muž byl spatřen ve dvacet hodin v Pallově ulici, kde vrávoral ve vozovce. Při komunikaci s hlídkou městské policie, jej strážníci museli přidržet, aby nedošlo k pádu na zem a případnému zranění. Vzhledem ke značné intoxikaci alkoholem byl šestatřicetiletý muž také převezen k vystřízlivění.

Jen necelou hodinu na to strážníci převáželi dalšího muže, který nejprve obtěžoval hosty v jednom z barů v Bezručově ulici a poté těžkým krokem kráčel směrem na náměstí ke kašně. Čtyřicetiletý muž strážníkům vypověděl: „Pouze slavím, nic jsem neudělal, můžu si chlastat, kde chci, s kým chci a otravovat koho chci!“ Při orientační dechové zkoušce se hodnota zastavila na 2,74 promile alkoholu v dechu. 

Foto MP Plzeň

Štítky Plzeň, alkohol, záchytka, městská policie

Za první čtyři prázdninové dny bylo na záchytku odvezeno pět podnapilých osob  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.