Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

FOTO: Policie a celníci odhalili na Klatovsku drogový gang

Čtyřčlenný drogový gang a varnu pervitinu odhalili v sobotu 4. května při společné akci na Klatovsku policisté a celníci. Tři muži a jedna žena jsou podezřelí z toho, že dováželi ze zahraničí prekurzory, tedy chemické sloučeniny pro výrobu metamfetaminu, který pak vyráběli ve varnách na Klatovsku. Čechy zabývající se nelegální výrobou, transportem a distribucí omamných a psychotropních látek a jedů v Česku policisté obvinili z drogových deliktů, tři obviněné muže poslal soud do vazby. Novinářům to sdělila v tiskové zprávě policie a celníků mluvčí klatovské policie Dana Ladmanová.

Na odhalení drogového gangu pracovali policisté a celníci mnoho týdnů, vše vyvrcholilo společným zátahem na Klatovsku. Podezřelé zadržely zásahové jednotky celní správy. Při domovní prohlídce policisté zajistili chemické látky, předměty k výrobě pervitinu a látku s obsahem efedrinu, uvedla Ladmanová. Díky zásahu podezřelí výrobu pervitinu nedokončili.

Policisté obvinili sedmatřicetiletého muže z Plzně, osmatřicetiletého muže ze Sušice, osmadvacetiletého muže z Plzně a osmadvacetiletou ženu z obce na severu Plzeňska.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, kriminalita, drogy, Klatovsko, okres Klatovy, policie, Česko, výroba, metamfetamin, Plzeň, Sušice, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Policie a celníci odhalili na Klatovsku drogový gang  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.