Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Mladá řidička se nevěnovala řízení a vyjela ze silnice. S autem se převrátila na střechu

Na velikonoční pondělí došlo těsně před polednem v katastru obce Kdyně k nehodě. Teprve dvacetiletá řidička tam v zatáčce vyjela ze silnice a s autem sjela do příkopu, kde se převrátilo na střechu. Se zraněním byla převezena do nemocnice.

Řidička osobního vozidla Ford Focus jela s ve směru jízdy od plaveckého bazénu. „Po projetí pravotočivé zatáčky se plně nevěnovala řízení vozidla a nesledovala situaci v provozu na pozemní komunikaci, když se ohlédla směrem k řadovým garážím. Následně vjela s vozidlem za pravou krajnici, dále do silničního příkopu, kde narazila do sloupku svislé dopravní značky Zatáčka vlevo. Poté se vozidlo převrátilo na střechu,” popsala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Alkohol nebyl

Při dopravní nehodě utrpěla řidička zranění a z místa byla převezena do Domažlické nemocnice k hospitalizaci. „Dechová zkouška na alkohol byla provedena elektronickým přístrojem a její výsledek byl negativní,” dodala mluvčí.


Škoda na vozidle byla vyčíslena na 20 tisíc korun a na dopravním značení na 5 tisíc korun. „Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu Domažlice,” uzavřela Brožová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, Kdyně, Velikonoce, střecha, Velikonoční pondělí, silnice, Domažlická nemocnice, a.s., Ford Focus

FOTO: Mladá řidička se nevěnovala řízení a vyjela ze silnice. S autem se převrátila na střechu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.