Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vážná nehoda na D5 u Ejpovic. Auto skončilo pod kamionem, v místě došlo k dalším nehodám

Ve čtvrtek odpoledne se na dálnici D5 ve směru na Prahu děly věci. Kolem půl páté vylétlo auto ze silnice. V místě této nehody se ale poté auto s vlekem dostalo mezi dva kamiony a jeho řidič jen zázrakem přežil. A aby toho nebylo málo, při cestě k nehodě havarovalo i hasičské auto, kterému v záchranářské uličce nedalo přednost jiné auto.

Všechno odstartovala nehoda, kdy řidič auta nejspíš za volantem usnul a vylétl z dálnice. Spolu s ním jeli v autě další dva lidé, všichni tři se zranili.

Za touto nehodou začala zastavovat auta, jeden z kamionů zastavil, za ním osobní auto s vlekem, jenže za nimi jel další kamion, který už nedobrzdil a auto doslova zarazil pod první kamion. V osobním autě se zranil řidič, který utrpěl středně těžká poranění.

Jenže ani to nebyl konec. K nehodě mířil hasičský Superb, jenže v záchranářské uličce mu nedala přednost řidička jednoho z aut a došlo k další nehodě.

V místě se pak tvořily dloué kolony, pro dopravu se podařilo zprůjezdnit alespoň jeden pruh. Omezeí ale trvalo několik hodin.

Autoři | Foto HZS PK

Štítky nehoda, D5, Ejpovice, dálnice, policie, havárie, Praha, Dálnice D5, Škoda Superb

Vážná nehoda na D5 u Ejpovic. Auto skončilo pod kamionem, v místě došlo k dalším nehodám  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.