Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Dálnici na Prahu uzavřela srážka kamionu s osobákem. Bouralo se i u Přeštic

Hned ke třem nehodám došlo během hodiny a půl na Plzeňsku. V rozmezí od půl desáté do jedenácti hodin bourali řidiči na D5, u Přeštic a auto narazilo do stromu u Lochousic. Při nehodách se zranilo celkem pět lidí.

K první nehodě došlo na D5 ve směru na Prahu na úrovni obce Útušice. „Osobní vozidlo se střetlo s kamionem. Jednu zraněnou osobu si převzala ZZS. Došlo k úniku provozních kapalin,” popsal mluvčí hasičů Petr Poncar. Dálnice, byla několik desítek minut uzavřena, poté byla zprůjezdněna jedním jízdním pruhem.

„Záchranná služba odvezla z místa nehody asi třicetiletého muže se středně těžkým poraněním do fakultní nemocnice," doplnila Andrea Divišová z dispečinku krajské záchranné služby.


Druhá nehoda se stala mezi Přešticemi a Skočicemi, kde se čelně střetla dvě osobní vozidla. Tři zraněné osoby si převzala do péče záchranná služba. „Průjezd komunikací blokovali fragmenty vozidel. Hasiči provedli protipožární opatření, zajištění místa události a likvidaci úniku provozních kapalin,” dodal mluvčí hasičů.


Při poslední nehodě mezi Lochousicemi a Vsí Touškovem narazilo osobní vozidlo s obytným přívěsem do stromu. „Hasiči provedli protipožární opatření a zajištění místa nehody. K úniku provozních kapalin nedošlo,” uvedl Poncar s tím, že jedna osoba byla předána do péče zdravotníkům.


Autoři | Foto HZS PK

Štítky nehoda, D5, dálnice, kamion, hasiči, HZS PK, havárie, Přeštice, Praha, zdravotnická záchranná služba, Lochousice, Plzeňský kraj, osobní vůz, Andrea Divišová, Útušice

FOTO: Dálnici na Prahu uzavřela srážka kamionu s osobákem. Bouralo se i u Přeštic  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.