Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Při noční nehodě a požáru vozu na Tachovsku zemřel spolujezdec

Pětadvacetiletý muž zemřel v noci na dnešek při dopravní nehodě, která se stala u Sytna na Tachovsku. Osmnáctiletý řidič za volantem vozidla Iveco se údajně vyhýbal zvěři na silnici, vyjel s dodávkou ze silnice a narazil do vzrostlého stromu. Po nárazu se auto odrazilo a narazilo ještě do dalšího stromu a začalo prudce hořet. Řidič stačil auto opustit, ale spolujezdec uvnitř zemřel, řekla policejní mluvčí Hana Kroftová.

Řidiče, který je cizinec stejně jako jeho spolujezdec, převezli zdravotníci s lehčím zraněním do plzeňské fakultní nemocnice. Spolujezdci nemohli pomoci, uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Požár, který před půlnocí zasáhl celou dodávku, likvidovali podle mluvčího krajských hasičů Petra Poncara profesionální hasiči z Plzně a Stříbra a dobrovolní hasiči ze Stříbra.

Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče podle Kroftové negativní. Veškeré okolnosti nehody policie nadále prověřuje. "Případem se zabývají tachovští kriminalisté pro podezření ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti," dodala policejní mluvčí.

Autoři | Foto HZS PK

Štítky ČR, nehoda, požár, úmrtí, Tachovsko, okres Tachov, Iveco, Fakultní nemocnice Plzeň, Stříbro, Plzeň, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při noční nehodě a požáru vozu na Tachovsku zemřel spolujezdec  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.