Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Při nehodách v Plzni a na Šumavě se zranili dva motocyklisté

Dva motocyklisté dnes odpoledne utrpěli zranění při nehodách, které se staly v Plzni a na Šumavě. Osmatřicetiletého řidiče motocyklu, který se v Plzni srazil s osobním autem, převezli záchranáři ve váženém stavu na urgentní příjem fakultní nemocnice. O deset let starší motocyklistka, která havarovala nedaleko Javorné na Klatovsku, byla zraněna lehce a sanitka ji odvezla do Klatovské nemocnice, řekla dnes Andrea Divišová ze záchranné služby.

V Malostranské ulici v plzeňské čtvrti Slovany pravděpodobně šestačtyřicetiletý řidič osobního auta nedal při odbočování vlevo přednost protijedoucímu motocyklu a srazil se s ním. Dechová zkouška u něj vyloučila alkohol, u motocyklisty policie zkoušku nemohla vzhledem k jeho zdravotnímu stavu provést, řekla policejní mluvčí Veronika Hokrová. Při nehodě vznikla škoda předběžně odhadnutá na 45 tisíc korun.

Na silnici první třídy z Javorné na Železnou Rudu se žena na motocyklu v ostré levotočivé zatáčce dostala do neřízeného smyku a vyjela mimo silnici do travnatého příkopu, kde havarovala, popsala nehodu Hokrová. Alkohol u ní vyloučila dechová zkouška. Škoda je asi 10 tisíc korun.

Také v sobotu se v kraji stala nehoda, jejímž účastníkem byl motocyklista. Za Plzní u křižovatky na Ledce a Záluží se srazil motocykl Suzuki a dvě osobní auta. Osmnáctiletého řidiče motocyklu odvezla sanitka do plzeňské nemocnice ve velmi vážném stavu.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, nehoda, Plzeňský, Plzeň, havárie, Šumava, motocykl, automobil, Andrea Divišová, Klatovská nemocnice, a.s., okres Klatovy, Plzeň 2-Slovany, Suzuki

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodách v Plzni a na Šumavě se zranili dva motocyklisté  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.