Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO, VIDEO: Smržovské tanky se cestou do Plzně srazily s autobusem, při požáru zemřel jeden člověk

Dnes odpoledne došlo na Pražském okruhu ke srážce kamionu převážejícího tanky z Muzea obrněné techniky Smržovka s autobusem Vězeňské služby České republiky.

Následně začal autobus hořet a na místě zasahovalo celkem pět jednotek hasičů. „Jednotky zasahovaly na Pražském okruhu u sjezdu na Řeporyje,“ informovali hasiči. Díky rychlému zásahu se podařilo oheň lokalizovat během půl hodiny. I tak bohužel tuto událost nepřežila jedna osoba a několik dalších více než deset jich bylo zraněných.

Podle aktuálních informací na místě zůstávají hasiči. Smutnou zprávu sdílelo i smržovské muzeum. „Smutná zpráva z Pražského okruhu. Při nehodě částečně shořel náš americký M-36 Jackson, který se měl účastnit oslav osvobození Plzně. Za ním naložený Stuart by neměl být tolik poškozený. Upřímnou soustrast příbuzným zemřelého účastníka nehody,“ napsalo muzeum na svůj facebook.

Autoři | Foto HZS hl. m. Prahy

Štítky požár, tanky, Smržovka, autobus, Plzeň, Pražský okruh, Muzeum obrněné techniky, Vězeňská služba České republiky, Řeporyje, Facebook, Stuart

FOTO, VIDEO: Smržovské tanky se cestou do Plzně srazily s autobusem, při požáru zemřel jeden člověk  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.