Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hokejovou reprezentaci doplní plzeňští útočníci Gulaš a Kovář

Českou hokejovou reprezentaci v přípravě na květnové mistrovství světa doplní útočníci Milan Gulaš a Jan Kovář z Plzně, která v pondělí vypadla v semifinále extraligy s Třincem.

„Gulaš s Kovářem by měli být v pondělí," řekl trenér Miloš Říha. Ofenzivní esa Plzně Gulaš s Kovářem, jehož bratr brankář Jakub Kovář z Jekatěrinburgu už v týmu je, tak doplní tým na Velikonoční pondělí v Nitře. Tam by se měli připojit už i dříve jasné posily z Philadelphie - obránce Radko Gudas a útočník Jakub Voráček.

„Už by měli dorazit. Zase budeme začínat úplně od znova. Ti kluci tady jsou taky nervózní, což bylo dnes vidět. Když někdo udělal chybu, tak už se díval, jak jsme si to my zapisovali. Je to těžké. Oni odvedli kus práce, měsíc dřeli a každý čeká, kdo z toho vypadne. My o tom docela přemýšlíme," řekl Říha k tvoření kádru před šampionátem.

Čeká také na vývoj zdravotního stavu útočníka Filipa Chytila z New York Rangers, který se k týmu připojil už v pondělí na startu čtvrtého týdnu přípravy v Karlových Varech. „Je po zranění, trénuje a čekáme. Má na to týden a ten příští už by měl nastoupit, aby se vědělo, jestli hrát bude, nebo nebude," uvedl Říha. Jeho tým po čtvrteční odvetě s Němci čakají další duely se Slovenskem příští týden v pátek v Trenčíně a v sobotu Nitře.

Autoři | Foto Škoda Plzeň

Štítky škoda plzeň, hokej, indiáni, reprezentace, Milan Gulaš, Jakub Kovář, HC Škoda Plzeň, Mistrovství světa v ledním hokeji, HC Oceláři Třinec, Jan Kovář, Miloš Říha, Nitra

Hokejovou reprezentaci doplní plzeňští útočníci Gulaš a Kovář  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.