Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Viktorka získala v Příbrami jen bod, Slavii ale přesto opět stáhla

V předposledním ligovém kole před nadstavbou jela Viktorka do Příbrami. Po půlhodině šla díky Pačindovi do vedení, domácí ale brzy vyrovnali a skóre se až do konce utkání nezměnilo. Plzeňští ale přesto v tabulce o bod stáhli Slavii, která prohrála ve Zlíně.

Hosté měli první šanci už po pěti minutách. Pačinda byl v těžké pozici a Kočího nepřekonal. Po půlhodině už ale šla Plzeň do vedení, Limberský pálil Kočí míč jen vyrazil před sebe a Pačinda dorazil - 0:1. Gól pak ještě zkoumal videorozhodčí, všechno ale bylo nejspíš v pořádku.

Domácí ale brzy vyrovnali. Už po pěti minutách Pačinda na půlce ztratil míč, Mingazov uvolnil Matouška a ten vyrovnal - 1:1.

Druhá půle už mnoho fobtalových momentů nenabídla. Deset minut před koncem ale mohla Plzeň strhnout vítězství na svou stranu. Kovařík šel sám na bránu, Kočí se ale předvel skvělým zákrokem.

FK Příbram - Viktoria Plzeň 1:1 (1:1)

Branky: 37. Matoušek – 31. Pačinda, ŽK: Kayamba, Řezník, Rozhodčí: Pechanec – Kubr, Myška
Diváci: 6172.

Příbram: Kočí – Nový, Chaluš, Tregler, Antwi – Mingazov (84. Keita), Soldát, Květ, Rezek (C) – Polidar (72. Jablonský), Matoušek (82. Voltr)
Plzeň: Hruška – Řezník, Brabec, Hubník (C), Limberský – Hořava, Hrošovský – Kayamba (60. Kovařík), Pačinda (81. Ekpai), Kopic – Chorý (67. Bakoš)

Autoři | Foto FK Příbram

Štítky Viktoria Plzeň, fotbal, Příbram, FC Viktoria Plzeň, 1. FK Příbram, SK Slavia Praha, FC Fastav Zlín

Viktorka získala v Příbrami jen bod, Slavii ale přesto opět stáhla  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.