Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hokejisté Plzně doma odehrají úvodní zápas play off Ligy mistrů

Hokejisté Plzně dnes nastoupí k úvodnímu zápasu osmifinále play off Ligy mistrů. Škoda se představí od 18 hodin před svými fanoušky proti švýcarskému Lausanne. Ve středu vstoupí do play off Ligy mistrů také Hradec Králové, který se utká s Mannheimem.

Plzeň jde do vyřazovacích bojů s cílem vylepšit účast v semifinále z minulého ročníku. Indiáni si jsou ale dobře vědomi síly soupeře. Lausanne hrálo v základní skupině D s Třincem a vyhrálo ji s 12 body. Ve švýcarské lize je Lausanne třetí s devítibodovou ztrátou na vedoucí Curych.

"Jde o tým, který základní skupinu vyhrál, takže rozhodně budou kvalitním mužstvem s dobrými hráči. Ve Švýcarsku hrají nahoře, takže nás čeká hodně těžký soupeř," řekl kouč Západočechů Ladislav Čihák.

Autoři | Zdroj HC Škoda Plzeň

Štítky Sport, hokej, Liga mistrů, play off, osmifinále, Plzeň, Lausanne, Liga mistrů UEFA, FC Viktoria Plzeň, FC Hradec Králové, HC Škoda Plzeň, hokejista, Mannheim, HC Oceláři Třinec, Švýcarsko, Ladislav Čihák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Plzně doma odehrají úvodní zápas play off Ligy mistrů  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.